Kes Serangan Jantung

Encik Anuar telah terkena serangan jantung pada hari ke 4 semasa bulan puasa. Beliau dimasukkan ke wad Hospital Kulim. Bacaan darah tinggi dan kencing manis beliau agak tinggi dan tidak turun semasa beliau dihospital. Setelah mencuba satu sachet Botafaz pad waktu pagi dan malam bacan darah tinggi dan kencing manis beliau telah turun pada keesokan […]

Read More

Sakit Lutut Kronik

Puan Nor Azah mengalami sakit lutut yang kronik selama 30 tahun. Beliau mengalami kesakitan yang teruk dan sukar untuk berjalan sebelum ini. Setelah mencuba 3 produk kesihatan iaitu susu kolostrum Becollin, Botafaz dan Bemind kesakitan beliau telah berkurangan dan kini boleh berjalan dan berdiri tanpa menggunakan tongkat. 

Read More

Masalah Ketegangan Saraf

Puan Zaharah mengalami penyakit tarik ketegangan saraf atau tarik mengkarung pada kaki sebelah kiri. Setelah mencuba kopi Belife Coffee dan susu kolostrum Becollin penyakit krem atau tarik mengkarung pada kaki beliau telah beransur pulih.

Read More

Mengidap Asma Selama 10 Tahun

Puan Rosnani mengidap penyakit asma selama lebih 10 tahun dan selalu mengalami masalah sukar untuk bernafas. Beliau telah mencuba Botafaz beliau rasa perubahan yang banyak dan kini rasa lebih selesa.

Read More

Jangkitan Paru-Paru

Beliau mengalami kesakitan pada bahagian dada dan mencuba pelbagai jenis ubat dari farmasi tetapi tidak berkesan. Setelah beliau mengalami sakit dada berterusan beliau dimasukkan ke wad Hospital Kangar. Beliau telah mencuba satu sachet Botafaz dan dalam masa 8 minit kesakitan pada dada beliau hilang serta merta.

Read More

Kes Suami Kena Strok

Suami Puan Saodah telah terkena strok pada sebelah kiri badan. Suami di diagnos dengan strok, darah tinggi, kencing manis dan kolestrol. Setelah makan 3 produk iaitu Becollin, Botafaz dan Bemind setiap pagi selama 3 hari suami beliau sudah menampakkan perubahan boleh buka tangan dan berjalan. Setelah 2 minggu bacaan darah tinggi, kolestrol dan kencing manis […]

Read More

Kes Sakit Lutut

Puan Zubaidah mengalami sakit lutut selama beberapa tahun setelah terjatuh didalam bilik air hingga memaksa beliau memakai tongkat untuk bergerak. Setelah mengamal dan memakan produk Botafaz dan Becollin selama 3 hari kesakitan lutut beliau semakin baik dan beliau tidak lagi memakai tongkat kini.

Read More

Kes Sakit Strok Dari Gua Musang Kelantan

Mak Wan terkena strok dan terpaksa bergantung kepada ubat hospital selama 4 tahun. Setelah memakan 3 produk Vista Manhaj iaitu Becollin. Botafaz dan Bemind selama seminggu beliau kembali sihat dan kini tidak lagi bergantung kepada ubat-ubatan hospital. Bukan itu sahaja, malahan penyakit gastrik beliau pun telah beransur baik.

Read More

Kes Pesakit Asma Dan Lelah Dari Kota Bharu Kelantan

Abdul Ghafar Harun dari Kota Bharu Kelantan adalah pesakit asma dan lelah selama 3 tahun. Beliau telah mencuba pelbagai jenis ubat-ubatan untuk merawat sakit beliau tetapi tidak pernah sembuh. Malahan beliau terpaksa dicucuk untuk mengurangkan masalah asma dan lelah yang dihidapinya. Setelah mencuba Botafaz beliau boleh tidur dan bernafas dengan selesa.

Read More

Kes Kebas Tangan Setelah Patah Sejak 3 Tahun Yang Lalu

Puan Saadah Yaakob telah patah tangan sejak 3 tahun yang lalu dan sering mengalami kebas pada tangan yang patah tersebut akibat gangguan saraf. Setelah mencuba dan mengamalkan produk Botafaz dari Vista Manhaj sakit kebas beliau telah hilang dan beliau beransur pulih.

Read More
X